luni, 25 august 2008

Felicia are nevoie de ajutor

N-o cunosc pe Felicia Cilinschi. Abia azi am aflat despre ea ca exista, e casatorita, e ieseanca, are 32 de ani si leucemie acuta limfoblastica tip B...

„Singura mea sansa de supravietuire este o operatie care se efectueaza doar in strainatate dar care din pacate e foarte scumpa. E vorba de 200 mii de euro la o clinica in Germania, iar cel mai ieftin e in Israel, adica 170 mii dolari. Acum depinde unde voi avea sansa sa gasesc un donator...“

Pacat ca, in comentariile de la strigatul ei de ajutor, un magar profita de suferinta Feliciei si face reclama la Fundatia Becali. Poate s-or gasi, totusi, niste crestini adevarati s-o ajute.

3 comentarii:

Anonim spunea...

statul nu face nimic pentru cei bolnavi, are numai 32 de ani, ar putea munci, dar boala probabil nu-i permite. iar batranii primesc cate 10 milioane pensie de ce? ca sa vegeteze!!

Marius Cristian spunea...

Nu-i chiar asa, pensionarii au muncit toata viata si, mai ales, au platit taxe ca sa aiba de unde primi pensia. Ca discutia e mai lunga, asta-i altceva. Cat despre cei tineri, nimic de zis, ai dreptate.

Anonim spunea...

"batranii primesc cate 10 milioane pensie "

batranii aia de care zici au muncit si au dus o viata mult mai mizerabila. au stat la cozi la alimentara, carne, paine si lapte ca sa aibe cu ce sa te hraneasca pe tine cind aveai 2 ani.

si pentru ca la ora actuala au un venit sigur (pensia), firmele din Romania tot pe ei trag sa faca un ban pe ultima suta de metri.

Sanatate bro.