vineri, 10 octombrie 2008

De ce vrea Patriciu „Adevarul de seara“

Ca Adevarul Holding vrea sa scoata, in Bucuresti si in marile orase, „Adevarul de seara“, probabil ca ati aflat deja (daca nu, cititi, de pilda, aici). Sincer, auzisem mai demult barfa de la un bun prieten (cumva modificata, dar asta conteaza prea putin) si nu credeam in ea nici sa ma pici cu ceara. Si, sincer, nici acum nu cred ca asa ceva poate merge la noi: un public neobisnuit cu ziare de seara (va mai aduceti aminte de experimentul „Bulina albastra“?), dificultati tehnice clare (tipar, difuzare etc), in fine, mult mai multe argumente contra decat pro. Da' poate nu-i treaba mea.
Si, totusi, de unde pana unde i-a venit lui Patriciu (sau, ma rog, oamenilor lui) ideea? Foarte simplu, stimati concetateni: daca tot si-a extins afacerile media in Ucraina, a descoperit ca acolo ziarul gratuit de seara („Vecerkom“, pre numele sau, il puteti admira deasupra) merge minunat de doi ani incoace. Pai vrem si noi, nu?
Asa ca, daca vreti sa stiti mai multe despre ce urmareste Patriciu cu „Adevarul de seara“, cititi, va rog, textul asta.

Un comentariu:

Ştefana Cristina Czeller spunea...

E similar oarecum formatul si, ironic, titlul de deschidere (eu am vazut varianta ieseana). La ei, piratii sec. XXI au luat prizonieri 10 ucraineni, la noi -- romana sechestrati de chinezi in paradisul din Caraibe.