duminică, 25 mai 2008

Alde PDL au innebunit de-a binelea

In frumoasa poza de mai sus puteti admira un minunat panou mobil cu leduri, pe care niste extraordinare minti PDL-iste s-au gandit ca tare bine ar fi sa-l instaleze azi, incepand de pe la ora 10, in fata Parcului de, nu-i asa, cultura Copou. Si ca l-au instalat acolo n-ar fi mare lucru (da, e pe trotuar, ei, si?), problema e ca magaoaia cu pricina e garnisita cu niste boxe tare puternice,
care n-au altceva de facut decat sa repete la nesfarsit aceleasi si aceleasi mirifice texte electorale. Care texte nici macar n-au fost bine alese pentru zona, ca nu vad de ce m-ar interesa asfaltul, becurile, canalizarea si zona metropolitana, da' vorba ceea, daca tot au dat banii, sa fie si mesajele lui Carlan, nu numai ale lui Oprea.
Mai cetateni veniti in Iasi de dracu' stie unde, aflati si voi ca ieseanul are prostul obicei ca, atunci cand e frumos afara, sa vina in Copou sa se plimbe, sa se simta bine, sa se linisteasca dupa o saptamana de lucru. Nu-i o idee foarte buna (ca sa fiu delicat) sa-i ataci violent timpanele cu promisiuni si cu injuraturi la adresa alorlalti. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca puteati macar sa va sincronizati actiunile, sa nu mai treceti pe-acolo cu caravanele alea marete care baga-n difuzoare mult Mircea Rusu Band. In fine, daca ati reusit sa ma enervati pe mine, dintotdeauna votant de dreapta, va dati seama cam ce efect ati avut asupra celorlalti?

UPDATE1: Hopa, uite ca a trecut de ora doua si au dat boxele mai incet. Pai nu puteati, ma, sa faceti de la inceput chestia asta? Asa da, merge, da' cam tarziu, tot ati iritat o gramada de lume. Si va mai legati de Nichita ca are nevoie de timp ca sa faca ceva... Hai, lasati, ca tot nu-l votez pe Gigi, da' in cazul vostru ma mai gandesc.

UPDATE2: Chiar eram curios daca la 5 boxele vor porni din nou cu toata forta. Dar n-a fost sa fie. Dupa cum probabil iesenii si-au dat seama, la trei si douascinci s-a pornit urgia, drept pentru care sonorul a pierit (sincer sper ca ploaia si grindina n-au afectat magaoaia, ca ea, saraca, n-avea nici o vina, doar cei care ziceau ca-si fac treaba cu ea).
Acum in Copou e liniste, aer curat, canta pasarelele, ce mai, situatia a revenit la firescul ei si pot sa ma gandesc acum normal cum sta treaba cu deschiderea Iasului, capitale europene si altele asemenea. Poate ma duc si la vot, cine stie? Ce chestie, n-as fi crezut niciodata ca asa o vijelie poate sa-mi faca viata frumoasa.

Niciun comentariu: